Troskmobil

Troskmobil
Troskmobil

sâmbătă, 8 noiembrie 2008

Love is in the air

Marti : nimic special , dobitocu' a avut grija a pornit si muzica de cateva ori , relaxare.

Miercuri : dobitocu' intra intr-un giratoriu si cum se uita el dupa semne nu isi mai aminteste sa schimbe viteza ....nu era sa patesc mare lucru....doar sa imi explodeze motorul ca dobitocu' avea muzica pornita si nu auzea cat ma forteaza.

Joi: 2 idioti cu cocamobile erau sa intre in mine , unul l-a semafor si altul cand in timp ce ma depasea a aparut un camion de pe sensul opus.

Vineri : Zi neagra.....Un cocaraton care conducea cocamobilul suprem m-a scuipat pe geam dar pana la urma a iesit bine....dragul meu posesor m-a spalat.

Sambata.....Sambata tot timpul se intampla ceva...e inevitabil.Dupa cateva opriri , dobitocu' a luat 2 femele si inca un dobitoc' ca el . Totul ok pana aici insa dobitoaca' de femela nr.1 isi scapa tigara pe pielea mea ....arsuri pe epiderma grave de tot...iremediabile...bineinteles ca dobitocu nu a vazut ci chiar a considerat ca trebuie sa ma tureze mai tare decat de obicei ...asa ca rasplata ca dobitoaca' nr.1 ma ars....Are tendinta asta de fiecare data cand are vreo femela cu el.
Si ma turat atat de tare..incat am pierdut 2 caluti crapaiar capu' dobitocu' dracu !
Intr'un sfarsit ajungem intr'un loc ....multa multa specie de-a lui , dar si de-a mea,locul se numeste "Party All The Time Club" .Si surprizaaaaa! Smartul ala ....micut cu formele alea.....ahhh....e AICI!L'am fraierit pe dobitoc sa ma parcheze langa ea .Ei coboara si stau in jur de 5 ore , timp in care eu am tot timpul din lume sa fac complimente smartului despre formele si exteriorul ei...Bineinteles ca nu am uitat sa ii laud interiorul !
Si totul mergea perfect era
m aproape sa facem schimb de noxe cand dobitocu' se gandeste sa vina, prostu' dracu', dar OO nu cred! vine cu femela posesoare de smart ! El ma porneste , ea o porneste si plecam la plimbare pana la smart acasa ..oughh ce garaj avea , ce sexy era decorat ! ramanem acolo pana a 2 zi..timp in care eu am o noua prietena , dupa o noapte de neuitat.

De azi troskmobilul are prietena ....e smartul acesta :

Niciun comentariu: