Troskmobil

Troskmobil
Troskmobil

vineri, 7 noiembrie 2008

Luni , inceput de saptamana , o zii fooooarte lunga .

Stateam linistit, ma relaxam, si dintr-o data ma cutremur tot si usile mi se deschid .Dobitocu' (Posesorul meu) a apasat pe smecheria aia a lui cu care imi deschide usile de la distanta si nu l'am vazut ca venea din spate.Inceput perfect de zi !
Intra , baga instrumentul in mine si imi porneste motorul . Eu il ajut sa porneasca incalzesc putin motorul , astept sa plecam ...si nimic...ce face asta frate?iese sta 5 minute si revine.Isi gaseste el pozitia timp de inca 5 minute , timp in care eu sunt incordat ca dobitocu' n-a pornit caldura si imi e frig pe interior , si apoi ce face ...nu , nu plecam ... dobitocu' isi aprinde o tigara .Intr'un final ne deplasam , in interior se acumuleaza fum ca intr-un furnal si dobitocu' nu deschide geamurile ca a uitat sa porneasca caldura si e frig.La un moment dat isi da seama ca nu mai poate sa respire si deschide geamurile.Dar pentru inceputu asta de zi , am zis las' ca ti-o fac eu fraiere ! Da drumul la caldura dar caldura din parti ! ha ha ti-am facut-o fraiere! I-am blocat canalele pe unde intra aerul .Dar dupa un timp mi se face mila de dobitoc' ca tremura si le deblochez.
Mergem linistiti pe sosea, eu admiram linistit noul model de la peugeout care mergea paralel cu noi si in timp ce mergeam noi linistiti, ma trezesc ca dobitocu' pune frana si ma zgarie pe cauciucuri urat de tot.De ce pune frana? pentru ca prostu' se uita si el la femela din specia lui care conducea peugeoutul ala si n-a vazut ca ala din fata a incetinit .
Ajungem unde lucreaza dobitocu' unde stau pana se stinge soarele, dobitocu' vine si plecam dar nu mergem pe drumul obisnuit ci pe altul unde erau muuulttee masini si foarrrrtee multe lumini pe trotuar.La un moment dat ne oprim .Dobitocu' coboara si sta in jur de 4 ore intr-un loc unde se aude muzica , se numeste "Bar Irish Drinking" .Dupa 4 ore dobitocu' revine.Se chinuie 10 minute sa deschida usile , apoi se chinuie 30 de minute sa introduca instrumentul.....tot pe langa gaura nimerea.Eu ma gandesc ce a patit asta frate?Incerc sa vorbesc cu el ..nu intelegeam nimic din ce spune...intr-un final ma porneste si dupa vreo 10 minute de stat ....aud "hrrrr hrrr hrrr" ....dobitocu' a adormit cu capul pe volan...si asa a ramas pana dimineata cand i-a sunat telefonul si s'a trezit .

Niciun comentariu: